Το ιατρείο

/Το ιατρείο
Το ιατρείο 2017-06-27T16:47:30+00:00

Το ιατρείο

Καλώς ήλθατε στον επαγγελματικό μου χώρο. Προσπάθησα να δημιουργήσω ένα χώρο λειτουργικό και καλαίσθητο ώστε κάθε γυναίκα που με επισκέπτεται για να ενημερωθεί ή να λύσει κάποιο της πρόβλημα είτε αυτή είναι έφηβη, είτε εγκυμονούσα, είτε γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας να αισθάνεται σε κάθε επίσκεψη της άνετα και οικεία, να επικοινωνεί και ενημερώνεται για τα θέματα υγείας που την αφορούν χωρίς το επιπλέον άγχος που συνήθως υπάρχει κατά την επίσκεψη σε οποιονδήποτε ιατρό.

Το άρτια εξοπλισμένο ιατρείο και οι αυστηρά επιλεγμένοι συνεργάτες μου συμπληρώνουν με τις ειδικότητες τους το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών, που παρέχουμε στη σύγχρονη γυναίκα.

Το ιατρείο διαθέτει 3 πλήρως εξοπλισμένα εξεταστήρια και παρέχει την δυνατότητα ολοκληρωμένης παρακολούθησης της εγκυμοσύνης καθώς και της διάγνωσης και θεραπείας των γυναικολογικών προβλημάτων που μπορούν να επιλυθούν σε επίπεδο ιατρείου.

  • Συγκεκριμένα είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως:
  • 2 Τρισδιάστατοι Υπερηχογράφοι για τα γυναικολογικά, τα μαιευτικά υπερηχογραφήματα και τα υπερηχογραφήματα μαστού.
  • Κολποσκόπιο
  • Κρυοπηξία
  • Καρδιοτοκογράφο για τον έλεγχο της εγκυμοσύνης με NST

Το ιατρείο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 94, στους Αμπελόκηπους. Η πρόσβαση σ’ αυτό είναι εύκολη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλεϊ, αλλά και με το μετρό, στάση Πανόρμου).

Οι Συνεργάτες του Ιατρείου

Ξένια Σιτζάνη
Πτυχιούχος Μαία

Μέλος του συλλόγου μαιών Αθηνών. Αποφοίτησε από την Μαιευτική Σχολή Αθηνών το 1992. Έκτοτε υπηρετεί τον τομέα της Υγείας και ειδικότερα της μαιευτικής. Εργάσθηκε από το 1997 έως το 2009 στην αίθουσα τοκετών του Μαιευτηρίου «ΙΑΣΩ» κατέχοντας τα τελευταία χρόνια το βαθμό της προϊσταμένης μαίας.

Άννα Μίχα
Γραμματέας

Με πενταετή εμπειρία στο χώρο της γραμματειακής υποστήριξης των χώρων υγείας καθώς και με την ευγένεια και τις γνώσεις της είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Δήμητρα Αγγελοπούλου
Υπεύθυνη Επιστημονικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

H Δήμητρα Αγγελοπούλου είναι Βιολόγος Msc με πτυχιακή ειδίκευση στη Φυσιολογία της Αναπαραγωγής και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Φαρμακογνωσία Βιολογικά Δραστικών Φυσικών Ουσιών. Απόφοιτος του Τοσιτσείου Αρσακείου Εκάλης, απέκτησε το πτυχίο Βιολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού δημοσίευσε 8 εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και είναι κάτοχος διεθνούς πατέντας φυτικού σκευάσματος για τον καρκίνο μαλακών μορίων. Από τον Ιούνιο του 2012 ανέλαβε το τμήμα marketing του Ι.V.F. τμήματος του Medimall.

Πληροφορίες Ιατρείου

Γεώργιος Ξυδιάς

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος

Λεωφόρος Κηφισίας 94,
115 26, Αθήνα

Τηλ: 2106917000
Fax: 2106922355

gxydias@otenet.gr

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα:14:00 – 20:00

Πέμπτη:14:00 – 20:00